Drinks Slijtersvakblad

  • Home
  • Vaknieuws
  • Inhoud vakblad
  • Verkopen (g)een kunst
  • Drinken & Gezondheid
  • Marktspiegel
  • Ondernemersinfo
  • Proefpunt
  • Info
    • Abonnementen
    • Proefnummer
    • Oplage & Verspreiding
    • Advertentietarieven
    • Technische Gegevens
    • Verschijningsdata
    • Themaplanning
    • Nabestellen
    • Auteursrechten
    • Contact
Laatste nieuws
  • Maatregelen Trump zichtbaar effect op whiskey-export   |   22 feb 2019

  • Nog meer Welsh whisky   |   21 feb 2019

  • Utrecht gaat thuisbezorging controleren   |   20 feb 2019

  • Toekomstige sterren   |   19 feb 2019

  • Rooskleurige toekomst voor roze drankjes   |   18 feb 2019

  • The sky is the limit   |   15 feb 2019

  • Minder export Franse wijnen   |   14 feb 2019

 
U bent hier:Home»vaknieuws»vaknieuws | wijn»Vooruit met furmint

Vooruit met furmint

Slijtersvakblad 30 jan 2019 vaknieuws | wijn Laat uw reactie achter 236 Vertoningen

HONGARIJE – Wat doen we na Dry January? Als het aan de Hongaarse wijnsector ligt, stappen we dan over op Furmint February. Dit initiatief is niet nieuw, maar bestaat daar al tien jaar. Wel nieuw is dat het inheemse druivenras binnenkort uitgebreid onder de aandacht van het buitenland zal worden gebracht. Groot-Brittannië krijgt als eerste buitenlandse markt haar eigen Furmint February. Verschil is dat het evenement daar niet gericht is op de consument, maar bedoeld is om wijnhandelaren en sommeliers te verleiden. De furmint is een van Hongarije’s belangrijkste druiven, groeit vooral in de regio’s Tokaj, Somló en Bükkalja en belandt behalve in droge witte wijnen in de bekende dessertwijn Tokaji Aszú.

Geef dit door! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Hongaarse wijn inheems 2019-01-30
Slijtersvakblad
Tags Hongaarse wijn inheems

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

  • vaknieuws | wijn
  • vaknieuws | gedistilleerd
  • vaknieuws | bier
  • vaknieuws | overig
  • inhoud vakblad
  • verkopen (g)een kunst
  • drinken & gezondheid
  • marktspiegel
  • ondernemersinfo
  • proefpunt wijn & gedistilleerd
  • proefpunt bier
  • Proefnummer
  • Oplage & Verspreiding
  • Advertentietarieven
  • Technische Gegevens
  • Verschijningsdata
  • Themaplanning
  • Nabestellen
  • Contact

Drinks Slijtersvakblad

Drink Slijtersvakblad informeert al 65 jaar op onafhankelijke en professionele wijze de Nederlandse detail- en groothandel in wijn, bier, gedistilleerd en frisdranken in de ruimste zin van het woord. Naast slijters, wijnhandelaren en inkopers van grootwinkelbedrijven bezoeken ook veel sommeliers dit platvorm. Het vakblad verschijnt zes keer per jaar in een fraaie uitvoering. Als extra service houden wij u via onze website op de hoogte van het laatste actuele nieuws.

Recente berichten

  • Maatregelen Trump zichtbaar effect op whiskey-export

    Maatregelen Trump zichtbaar effect op whiskey-export

    Slijtersvakblad 22 feb 2019
  • Nog meer Welsh whisky

    Nog meer Welsh whisky

    Slijtersvakblad 21 feb 2019
  • Utrecht gaat thuisbezorging controleren

    Utrecht gaat thuisbezorging controleren

    Slijtersvakblad 20 feb 2019
  • Toekomstige sterren

    Toekomstige sterren

    Slijtersvakblad 19 feb 2019
  • Rooskleurige toekomst voor roze drankjes

    Rooskleurige toekomst voor roze drankjes

    Slijtersvakblad 18 feb 2019
  • The sky is the limit

    The sky is the limit

    Slijtersvakblad 15 feb 2019

Contact

Drinks Slijtersvakblad
De Mossel 9
1723 HZ Noord-Scharwoude
tel: 0226-318 500
e-mail: info@slijtersvakblad.nl

Auteursrechten

Het overnemen van artikelen van deze website kan uitsluitend plaatsvinden na overleg met de redactie en na toestemming van de uitgever en de rechthebbenden.... Lees verder >>

Tags

accijns Bier brouwerij China distilleerderij EU export gin groei Italië oogst verkoop Whisky wijn wijnbouw
© Drinks Slijtersvakblad - Alle rechten voorbehouden.