FRANKRIJK – Hetzelfde, maar dan met een twist. Dat is de insteek van het onderdeel Same But Different op ProWein. Sinds 2015 biedt de internationale vakbeurs in Düsseldorf op deze wijze een platform aan wijnondernemers met innovatieve, inspirerende en creatieve ideeën. Op de komende editie in 2018 staan de spotlights echter gericht op een ander segment: craft bier, craft spirits en cider. Het is voor het eerst dat voor deze groep ruimte wordt vrijgemaakt op de mega-beurs. De organisatie haakt daarmee in op de snelgroeiende ontwikkelingen binnen deze tak van sport. Een enquête onder bezoekers zou uitwijzen dat bijna 40% van de bezoekers geïnteresseerd is in craft spirits en 45% in craft bier. De beurs verwacht op dit onderdeel zo’n vijftig exposanten, waaronder veel bartenders. Ambitieuze, creatieve, out-of-the-box denkende ondernemers kunnen zich nog aanmelden; ProWein wordt volgend jaar gehouden van 18 tot 20 maart.
(foto: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann)
Laatste nieuws
-
Fernando Remírez de Ganuza overleden | 28 mrt 2024
-
Bier van zoete aardappel, maar hoe dan? | 27 mrt 2024
-
Schotse distillery heropent na 40 jaar | 26 mrt 2024
-
Nederlandse Wijnboeren, boeren goed | 25 mrt 2024
-
Meer dan 1.000 Flessen gestolen uit Château de Viviers! | 22 mrt 2024
-
Bayer komt met nieuw bestrijdingsmiddel | 21 mrt 2024
-
Voorzitterschap VVN ingeruild voor ere lidmaatschap | 20 mrt 2024