Vaknieuws

Bacardi-Martini verpakt als nationaal cadeau

GOUDA, 1 februari - Speciaal voor het huwelijk van kroonprins Willem-Alexander en Maxima Zorreguieta heeft Bacardi-Martini haar bedrijf in Gouda als nationaal cadeau verpakt. Vanuit het oranje hoofdkantoor introduceert Bacardi-Martini voor de huwelijksviering ook een nieuwe Breezer variant: de Bacardi Breezer Cranberry. In de afgelopen jaren is de combinatie tussen Latijns-Amerika en Nederland voor Bacardi al een koningskoppel gebleken. Het voorgenomen huwelijk op 2 februari bevat dezelfde succesvolle ingrediënten. Daarom toast Bacardi-Martini en met hen heel Nederland vol vertrouwen op het Oranje huwelijk.
Mark de Witte, algemeen directeur van Bacardi-Martini Nederland, licht toe: 'Bacardi Breezer, dat weer een succesvol jaar achter de rug heeft, staat voor vernieuwen en verrassen. Het koninklijk huwelijk vormde dan ook het perfecte moment om de goede relatie tussen onze Latijns-Amerikaanse achtergrond en Nederland te benadrukken. Daarom is ons kantoorpand ruim een week verpakt en introduceren we tegelijkertijd de Cranberry Breezer als nationaal cadeau op de Nederlandse markt', aldus De Witte.
Sinds dinsdag 29 januari is het pand van Bacardi-Martini verpakt in oranje sferen. Een doek van gewoven pvc van meer dan 200 m2 wordt op het gebouw van Bacardi-Martini gespannen. Het pand gelegen aan de Groningenweg te Gouda wordt hierdoor zichtbaar vanaf Rijksweg A12. Het nationaal cadeau wordt ondersteund door een grote abri?actie in bushokjes in heel Nederland.
Iedere Nederlander kan op 2 februari aanstaande in de horecagelegenheden een toast uitbrengen met de nieuwe Bacardi Breezer Cranberry. Dit wordt de zevende Breezer variant op de Nederlandse markt. Na Citrus, Lime, Orange, Peach, Pineapple en Watermelon wordt nu Cranberry geïntroduceerd. De Cranberry Breezer heeft een aparte en eigentijdse smaak en is daarmee een goede aanvulling op de huidige smaakvariëteiten. Een cranberry is een veenbes, hierdoor heeft het drankje een minder zoete, beetje zure smaak. Cranberries zijn in Amerika en Engeland momenteel dé trendy component in mixdrankjes. Vanaf april zal de Cranberry Breezer ook in supermarkten en slijterijen verkrijgbaar zijn.

Gerelateerde zoekwoorden:

Klik hier voor het standaard lettertype Klik hier voor een groter lettertype Klik hier voor het grootste lettertype